Winterbeelden achteruin Earnewald

Wanneer de winter zijn intocht aankondigt en de temperaturen dalen kan een klein beetje sneeuw en rijp voor schitterende winterbeelden zorgen in uw tuin. Zo is de aandacht voor deze tuin ook gefocust op het najaar en de winter, en is er bij het  ontwerpen van de tuin rekening mee gehouden dat deze tuin in de wintermaanden voor uitstraling en sfeer moet zorgen. In het vroege voorjaar kondigen de bloembollen de lente aan, waarna de vaste planten, heesters en klimmers zich gaan ontplooien. Gedurende de zomer is het een komen en gaan van vlinders, bijen, insecten en vogels. Verschillende beplanting en bloembollen geven in het najaar een schitterende kleur nuance waardoor de herfst tinten nog meer tot uiting komen.

Elverdink Hoveniers heeft in Earnewâld deze tuin aangelegd die gedurende het gehele jaar en zo ook in de winter een fraaie uitstraling heeft. Naast de aanwezigheid van wintergroene planten, zoals de liguster, kamperfoelie en buxus zorgen de uitgebloeide bloemknoppen en plantenresten ook voor wat moois in de winter periode van de tuin. Zo is deze tuin over het gehele jaar een levende en groene tuin waar naast de schitterende beplanting ook levende natuur in voorkomt.