Onderhoudsarm en een landelijke uitstraling was de wens van de klant uit Frieschepalen. Vanuit de woning loopt de zichtlijn van tegels de achtertuin in. De zichtlijn van het tegelpad wordt voor de landelijke garage herhaald. De Oudhollandse tegels in combinatie met gebakken stenen maakt de uitstraling en sfeer. De dikke robuuste lariks douglas pergola kenmerkt de landelijke uitstraling. Tussen de woning en de landelijke garage is een royaal terras gemaakt waar veel vertoeft gaat worden. De beplanting welke een landelijke uitstraling heeft wordt zo op elkaar afgestemd dat er bijna jaarrond wat te beleven is in de tuin. De beplanting wordt fleur robuust aangeplant zodat de gehele bodem bedekt is en de klant weinig onderhoud heeft. De verhoogde bloembak voor de woning geeft diepte aan de tuin. Aan de voorkant is een open afscheiding bedacht met blokhagen met daarin zuilbomen.