In het kader van de actie Hovenier Helpt 2016 heeft Elverdink Hoveniers afgelopen week hulp geboden in de belevingstuin van Passiflora in Drachten.
Ter plekke moesten de paden voorzien worden van een zogenaamde randbegrenzing. Met twee man sterk en ondersteuning van een legertje cliënten werden de paden in de belevingstuin opgeknapt.
Passiflora heeft een goede samenwerking met de enthousiaste hovenier, mede omdat werknemer Albert de Haan twee dagen bij Passiflora in dienst is en twee dagen bij Elverdink Hoveniers.
Albert was natuurlijk extra trots dat zijn baas Anne en collega Taeke een dagje bij Passiflora aan de slag gingen. De andere werknemers van Passiflora hebben eveneens enorm genoten van deze actie.
Bij Passiflora hopen ze natuurlijk stiekem dat dit geweldige initiatief bijvoorbeeld tijdens NL doet een vervolg krijgt, want de paden in de bijentuin moeten ook nog opgeknapt worden.
Voor nu zijn we Elverdink Hoveniers heel erg dankbaar en we hopen dat hierdoor nog meer rolstoelers van onze tuinen kunnen genieten.