Tuinontwerp in Drachten – Drachtstervaart

Wij hebben de opdracht gekregen voor een Tuinontwerp in Drachten.

Uw wensen staan centraal

De ligging van de tuin is Oost / West aan open vaarwater in de wijk Drachtstervaart in Drachten. Wensen van de klant waren een onderhoudsarme tuin die uitstraling heeft, privacy geeft en waarin geleefd kan worden. Wij zijn met deze opdracht aan de slag gegaan. Hiervoor hebben wij het volgende tuinontwerp gemaakt:

Toelichting tuinontwerp in Drachten

Door de glooiing in het gazon is er meer contact met de open water, De robuuste pergola geeft naast body, uitstraling ook hoogte aan de tuin. De Strackstone Havanna steentjes in combinatie met de strakke antraciet tegel geeft wat een modernere uitstraling. Terras achter tegen de woning ligt op het zuid / westen waar het ’s avonds heerlijk vertoeven is. De U elementen dienen als zit plekjes en houtopslag. Meerstammige bomen en beplanting kleden de tuin aan. Aan de waterkant is een lounge terras gemaakt waar lekker uit de wind gezeten kan worden, aan de steiger dient als ligplaats voor de sloep.

De optie voor een zwemtrap behoord tot de mogelijkheden.

Ook op zoek naar een mooi tuinontwerp?

Uw tuin is het verlengstuk van uw woning

Een tuin is onderdeel van ons huis en daarmee een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is van belang dat we ons er prettig voelen. Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp voor uw situatie? Of bent u opzoek naar iemand die uw ideeën in een ontwerp om kan zetten? Dan bent u bij Elverdink Hoveniers aan het juiste adres. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Om u te helpen bij het verwezenlijken van uw ideeën en wensen over een nieuwe tuin, komt Elverdink Hoveniers vrijblijvend bij u langs voor een oriëntatiegesprek. In dit gesprek zullen uw ideeën, wensen en eisen besproken worden. Op basis van dit oriëntatiegesprek kan er een globale inschatting worden gemaakt. Wanneer uw ideeën en wensen in kaart zijn gebracht kunnen wij een tuinontwerp voor u maken.

Meer weten over tuinontwerpen en de procedure? Lees dan verder: Tuinontwerp Friesland.