Tuinontwerp Drachten – Drachtstervaart

Wederom zijn wij gevraagd om een tuinontwerp te maken voor een huishouden in de wijk Drachtstervaart in Drachten. Ditmaal gaat het om een kindvriendelijke tuin met privacy en voorzien van een verlichtingsplan. Belangrijk hierbij zijn verschillende elementen zie zorgen voor tuinplezier voor zowel de ouders als de kinderen. 

Tuinwensen Drachtstervaart

Een geweldige mooie zig zag pergola verbindt de woning met de verdiepte lounge vlonder achter in de tuin.  Aan weerskanten zijn lounge zitbanken gesitueerd. Daar kan het speelgoed van de kinderen in opgeslagen worden. Op basis van de wensen voor tuinplezier zijn onder andere een zandbak, groente tuin en schommel meegenomen in het ontwerp. Het tuinontwerp is zo ingericht dat de de ouders voortdurend zicht hebben op hun kinderen.

Tuinontwerp met privacy

De pergola’s en bomen zorgen voor hoogte en daarmee privacy in de tuin, wat een nadrukkelijke wens was. De woning en tuin vormen in het ontwerp meer een geheel. Dit is benadrukt doordat de verharding in het midden van de voor- en zijtuin zijn gesitueerd. De zichtlijnen geven de tuin bijzondere ‘doorkijkjes’.  Dit maakt de tuin straks een hele beleving. Het ontwerp kenmerkt zich door een strak lijnenspel wat straks in de praktijk, met beplanting, losser wordt. Het gazon zorgt voor een groene basis. Naast bijzondere bomen gaan de bloembollen ook een rol spelen in deze tuin.

Verlichtingsplan

Door In-lite tuinverlichting op te nemen in deze tuin is naast sfeer, de tuin ook preventief uitgelicht. Wij zeggen niet voor niets, zonder licht geen tuin.  Wij nemen in onze tuinontwerpen graag altijd een plan mee voor de verlichting. Dan kan tijdens het grondwerk al rekening worden gehouden met de aan te leggen kabels. Mocht er in een later stadium gekozen worden voor tuinverlichting? Dan is de stroomvoorziening in ieder geval al geregeld! Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Ook op zoek naar een mooi tuinontwerp?

Uw tuin is het verlengstuk van uw woning

Een tuin is onderdeel van ons huis en daarmee een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is van belang dat we ons er prettig voelen. Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp voor uw situatie? Of bent u opzoek naar iemand die uw ideeën in een ontwerp om kan zetten? Dan bent u bij Elverdink Hoveniers aan het juiste adres. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Om u te helpen bij het verwezenlijken van uw ideeën en wensen over een nieuwe tuin, komt Elverdink Hoveniers vrijblijvend bij u langs voor een oriëntatiegesprek. In dit gesprek zullen uw ideeën, wensen en eisen besproken worden. Op basis van dit oriëntatiegesprek kan er een globale inschatting worden gemaakt. Wanneer uw ideeën en wensen in kaart zijn gebracht kunnen wij een tuinontwerp voor u maken.