Elverdink Hoveniers uit Garijp biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. De eerste winnaar is een klant van Elverdink Hoveniers en wint een bedrag van
€ 1.000. De uitreiking vond vandaag plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Elverdink Hoveniers is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij Elverdink Hoveniers van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Van der Meulen wint 1.000 euro cashback

Anne Elverdink, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Familie Van der Meulen heeft een recensie voor ons geschreven en is hierbij in de eerste actiemaand al in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Dirk van der Meulen sluit zich hier bij aan: ‘Anne Elverdink attendeerde ons op de CASHBACK-actie. We waren en zijn erg tevreden over de diensten van Elverdink Hoveniers, het schrijven van een recensie deden we dan ook graag. Dat we ook nog eens één van de prijswinnaars zijn is voor ons een hele mooie bijkomstigheid!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Anne gaat verder: ‘Dit is nog maar het begin. De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Impressie van de uitreiking


Meer informatie over de actie is te lezen op www.elverdinkhoveniers.nl/acties of neem direct contact op met Elverdink Hoveniers via 0511 – 521804.