Tuinontwerp Earnewoude

Dit tuinontwerp heeft Elverdink Hoveniers mogen maken voor een tuin op bungalowpark It Wiid in Earnewoude. In de tuin is veel variatie aan materiaal en vormen. Het lijnenspel in de tuin geeft een creatieve uitstraling aan de hand van de verhardingen en de plankieren. De plankieren zijn gemaakt van Lariks Douglas hout en geven de tuin een sfeervol en warm uiterlijk. Daarnaast geven de houten vlonder de tuin hoogte en diepte en fungeren ze als steigers waar de boot van de klant aan kan aanmeren. Aan het water is een terras gemaakt met ronde lijnen waar het gezin heerlijk op kan genieten en de watervogels in het water zien zwemmen en spartelen.

Er is gekozen voor een glooiend gazon waar staptegels van het terras naar de terrasvlonder loopt. Deze lijn wordt versterkt door de strakke deels verhoogde plankieren. De beplanting die gekozen is voor de tuin zijn vaste planten met veel kleur die de borders dichtmaken en daardoor zeer onderhoudsarm zijn.

Ben u nieuwsgierig geworden? Klik hieronder om het eindresultaat te zien van het gerealiseerde project.