Tuinontwerp Earnewoude

Dit tuinontwerp is gemaakt voor een relatief kleine tuin in Earnewoude. Door de veelal bijzondere elementen en inrichting is er veel sfeer in de tuin gebracht. Een tuin om heerlijk in te kunnen genieten. De bestrating bestaat uit een wildverband tegels in verschillende maten met een ietwat mediterrane kleur. Er komt een verhoogd vlonderterras waar een loungeset op gezet kan worden om fantastisch te kunne zitten bij een verhoogde vijver die afgewerkt wordt met zinken bekleding.

Rondom het verhoogde vlonderterras wordt een verhoogde border met stapelelementen gemaakt en een dekplaat die het helemaal afmaakt. In de verhoogde border komt een aantal meerstammige bomen, grassen en bamboe en vaste beplanting die de border qua kleuren opvrolijkt en de bodem moet gaan bedekken zodat het onderhoudsarm is.

Vanaf het huis richting de verhoogde vijver worden drie losstaande aluminium pergola´s geplaats. Elke pergola heeft twee staanders en een ligger van 3 meter lang. Vanaf achter de vijver worden er klimplanten aangeplant om bij de aluminium staanders op te klimmen hetgeen een prachtig natuurlijke look geeft aan de bijzondere en niet alledaagse aluminium elementen.