Machinaal snoeien

Hagenknipmachine

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen is het onderhouden van tuinen ook één van de werkzaamheden waarin ons bedrijf is gespecialiseerd. Met een team van vakbekwame hoveniers voeren we vele onderhoudswerkzaamheden uit. Snoeien is hierbij een van de veel voorkomende werkzaamheden. Tegenwoordig gebruiken we de haagknipmachine voor het  machinaal snoeien. 

Snoeien: voor al het groen het geschikte gereedschap

Snoeiwerkzaamheden voeren we in vrijwel alle groene omgevingen uit. Van kleine tot grote particuliere tuinen, en van bedrijfstuinen tot groene begeleiding van parkeerterreinen, wegen of gebouwen. Snoeien gebeurt vaak één tot twee keer per jaar. Hierdoor worden de heg of het plantvak niet te hoog. Naast een goede vorm krijgt de heg of het plantvak door regelmatige snoei ook kans opnieuw uit te lopen waardoor de plant ook voller blijft.

Uitgelicht: machinaal snoeien

Voor alle soorten snoeiwerk hebben we de juiste gereedschappen in huis. Eén van onze nieuwe aanwinsten hierin is een lichte shovel met uitschuifbare giek. Met deze machine zijn we in staat om op veilige wijze grotere oppervlaktes te snoeien. De machine is geschikt voor zowel horizontale als verticale snoei en is ook geschikt voor hoge hagen.

Tijdwinst

Allereerst levert machinaal snoeien een forse tijdswinst op ten opzichte snoeien met een handmachine. Afhankelijk van de omstandigheden is de tijdsbesparing 30% tot zelfs 70%. Enerzijds is het de machine die een hoge snoeicapaciteit is, anderzijds wordt het vrijgekomen snoeiafval in dezelfde handeling tot mulch vermalen. Naast tijdwinst levert dit laatste ook een besparing op van de afvoerkosten.

Veiligheid en beperkte overlast

Onze machines worden door deskundige medewerkers bediend waardoor de veiligheid van de omgeving kan worden gewaarborgd. Door de hoge snoeicapaciteit wordt eventuele overlast voor de omgeving tot een minimum beperkt.

Brede inzetbaarheid

Onze hagenknipmachine is compact en wendbaar. Hierdoor is de machine voor tal van snoeiwerkzaamheden in te zetten. Houtdiktes tot .. cm. zijn geen probleem. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Impressie van de machine

Onderstaand een impressie van de machine aan het werk.

Impressie machinaal snoeien

Foto impressie van machinaal snoeien met de haagknipmachine.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Telefoon: (0511) 52 18 04 of E-mail: info@elverdinkhoveniers.nl