Uw tuin is het verlengstuk van uw woning

Een tuin is onderdeel van ons huis en daarmee een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is van belang dat we ons er prettig voelen. Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp voor uw situatie? Of bent u opzoek naar iemand die uw ideeën in een ontwerp om kan zetten? Dan bent u bij Elverdink Hoveniers aan het juiste adres.

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Om u te helpen bij het verwezenlijken van uw ideeën en wensen over een nieuwe tuin, komt Elverdink Hoveniers vrijblijvend bij u langs voor een oriëntatiegesprek. In dit gesprek zullen uw ideeën, wensen en eisen besproken worden. Op basis van dit oriëntatiegesprek kan er een globale inschatting worden gemaakt. Wanneer uw ideeën en wensen in kaart zijn gebracht kunnen wij een tuinontwerp voor u maken.

Elverdink Hoveniers Tuinontwerp

Het tuinontwerp

Van tuinontwerp naar offerte

Nadat we al uw wensen hebben geïnventariseerd en daar enkele maten van uw tuin hebben opgenomen. Dan wordt er via het kadaster uw woning en erfafscheidingen op papier gezet. Hierna begint het denkwerk van onze ontwerper. Zo kan hij van uw situatie en wensen een perfect lijnenspel en uw droomtuin ontwerpen.

Van offerte tot tuinaanleg

Als we het tuinontwerp aan u presenteren lichten wij dat toe. Het gehele tuinontwerp wordt besproken en wanneer gewenst ter plaatse in uw huidige situatie toegelicht. Tijdens deze gesprekken bespreken we de materiaalkeuze welke het best past bij uw situatie. Hierna wordt de offerte gemaakt waarbij per onderdeel de prijzen vermeld staan. Zo is alles transparant inzichtelijk en weet u direct wat elk onderdeel kost.

 

TuinKeur hovenier van Friesland

Elverdink hoveniers is met uitstek de TuinKeur hovenier van Friesland die van tuinontwerp tot tuinaanleg u ontzorgt en deze werkzaamheden zeer zorgvuldig voor u uitvoert. Elverdink Hoveniers is zeer innovatief en creatief betreffende het uitvoeren van de werkzaamheden. Ook beschikt Elverdink over een groot machinepark waarmee zij alle voorkomende werkzaamheden zorgvuldig uit kunnen voeren. Korte lijnen, daar houden ze van en ook het hergebruik van materialen is geen probleem.

Overzicht van tuinontwerpen

Ook uw droomtuin laten realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte….