STEL UW PRIVACY VEILIG

Kunt u het prima vinden met uw buren maar bent u gesteld op uw privacy? Of vindt u een afbakening bijdragen aan de balans in uw tuin?

Een erfafscheiding biedt uitkomst. Ook dat onderdeel van de tuinaanleg kunt u overlaten aan Elverdink Hoveniers. Kant-en-klare schuttingen of hagen van beuken, taxus, buxus, liguster en wilgen zijn niet alleen functioneel, maar geven uw tuin bovendien aanzien. En datzelfde geldt voor betonnen palen met matten van riet, wilg of heide. Met een klimop en een tuinhuisje is het helemaal af.

Wat kunnen wij voor uw privacy betekenen?

Natuurlijke afscheiding

Praktische en natuurlijke duurzame erf afscheiding gemaakt van duurzame tamme kastanje houten palen welke voor de buxus haag geplant zijn geeft een bijzonder mooi effect. Andere kant van de tuin zijn de tamme kastanje palen met tussen ruimte op de erf afscheiding geplaatst en zijn Mischanthus sinensis Kleine Silberfeder siergrassen rondom de palen geplaatst. Een bijzondere mooie duurzame erf afscheiding.

Praktische en natuurlijke duurzame erf afscheiding gemaakt van duurzame tamme kastanje houten Praktische en natuurlijke duurzame erf afscheiding gemaakt van duurzame tamme kastanje houten