Geen tuin zonder licht!

Echter de helft van de dag niet. We leven namelijk de helft van de dag in het donker en hierdoor zien wij onze tuin niet. Om dit op te lossen kun je gebruik maken van buitenverlichting. Door buitenverlichting te plaatsen kun het hele jaar door genieten van je tuin. Of je nu lekker buiten zit of juist binnen zit, dit maakt niets uit. Naast het genieten is buitenverlichting ook praktisch en zorgt voor een veilige woonomgeving.

Elverdink Hoveniers heeft zelf veel ervaring met tuinverlichting en zorgt daardoor voor meer tuinplezier bij zijn klanten. Door deze ervaring kiezen de klanten voor In-Lite verlichting. In-Lite is een jong Nederlands bedrijf dat toonaangevende LED buitenverlichting ontwerpt, produceert en verkoopt.

Om voor een optimaal verlichte tuin te zorgen, maken wij eerst een lichtplan. Een lichtplan is een ontwerp met daarin een goed doordacht plan om voor de juiste lichtbalans te zorgen. Voor meer informatie kunt u ook in de brochure kijken van In-Lite.

3 redenen om te kiezen voor buitenverlichting

  1. FUNCTIONEEL LICHT

    Licht is in de eerste plaats functioneel; het creëert immers meer zicht. Buiten­verlichting maakt dat je de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Dat maakt het leven een stuk makkelijker!

  2. SFEERVOL BUITENLEVEN

    ’s Avonds heerlijk eten en drinken met familie of gezellig bijpraten met vrienden; op mooie dagen geniet je met sfeervolle verlichting extra lang van het buitenleven. Het jaar rond zorgt buitenverlichting ervoor dat je vanuit huis een mooi verlichte tuin in kan kijken. Zo betrek je de tuin ook bij het leven binnenshuis.

  3. VEILIG MET LICHT

    Wist je dat tuinen zonder licht aantrekkelijker zijn voor inbrekers? Uit onderzoek is gebleken dat het aantal woninginbraken steevast stijgt vanaf oktober en inbrekers actiever zijn in de herfst- en wintermaanden wanneer het vroeger donker is. Het is bewezen dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint. Voldoende verlichting zorgt dus voor een veiligere woonomgeving.

Impressies

Tuinverlichting hoeft niet duur te zijn

Wanneer we geen tuinverlichting hebben kunnen we onze tuin natuurlijk niet zien in het donker. Daarom heeft In-Lite een heel assortiment met LED buitenverlichting om de hele tuin te verlichten. Hoeveel verlichting je kiest, hangt uiteraard af van je smaak en je budget. Je kunt natuurlijk ook eerst klein beginnen en dit later uit bereiden. Elverdink Hoveniers kan hier natuurlijk in mee denken en helpt je graag verder een verlichtingsplan voor je tuin.

 

Garantie tuinverlichtinggarantie_inlite_verlichting

in-lite besteedt veel aandacht aan de technische uitvoering van alle armaturen. Niet voor niets geeft in-lite vijf jaar garantie op armaturen en transformators.
Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn dan kun je bij ons, Deco-tuinen, aanspraak maken op de garantie. De aankoopbon of – factuur is je garantiebewijs, bewaar deze dus goed! Ook als blijkt dat een product niet gerepareerd kan worden, krijg je binnen de garantietermijn altijd een vervangend exemplaar. Mocht het gewenste model niet meer verkrijgbaar zijn dan bieden wij je een passend alternatief.

 

 

 

 

Ook professioneel uw tuin verlichten? neem dan hier contact met ons op!