Op vrijdag vier April was de opening van het eerste bedrijfsmatige zonnepark van Friesland. Dit helpt om ELverdink Hoveniers nog duurzamer te maken, met deze zonnepanelen is Elverdink Hoveniers 100% energie neutraal. Radio Fryslan kwam hierover live rapporteren bij de opening. Dit interview is terug te horen op de site van Omrop Fryslan via de volgende link: Radio Fragmenten. Met 112 zonnepanelen is Elverdink Hoveniers het eerste bedrijf met een groot veld zonnepanelen. De zonnepanelen leveren in totaal 25.000KW/h per jaar op, dit is genoeg om 100% energie neutraal te kunnen werken. Ze zijn op een speciaal ontworpen frame geïnstalleerd zodat ze stevig en in de goeie hoek gestationeerd staan. De efficiëntie wordt hierdoor verhoogd, op het dak zouden zonnepanelen bijvoorbeeld niet in de perfecte stand staan.

Elverdink Hoveniers is in het voorjaar van 2012 al overgestapt op elektrisch gereedschap, wat voor personeel en klant prettig is. Het geeft een geluidsreductie van 60% in vergelijking met gereedschap op benzine, dit valt te lezen op de volgende link: Elektrisch gereedschap.

Wilt u uw tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door een professioneel en duurzaam bedrijf? Vul dan het onderstaande offerte formulier in! U kunt ook contact opnemen via het telefoonnummer 0511-521804

  00:48           

00:00

 04:19

         

 
  00:00           

00:00

 00:00

         

 
  00:00           

 00:00