Homepagina | Tuinontwerp

Maak kennis met

Tuinontwerp Friesland

Uw tuin is het verlengstuk van uw woning

Een tuin is onderdeel van uw huis en daarmee een belangrijk onderdeel van uw leven. Het is van belang dat we ons er prettig in voelen. Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp voor uw situatie? Of bent u opzoek naar iemand die uw ideeën in een ontwerp om kan zetten? Dan bent u bij Elverdink Hoveniers aan het juiste adres. Wij maken tuinontwerpen voor heel Friesland bijvoorbeeld in DrachtenLeeuwarden, of Burgum is geen probleem.

 

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Om u te helpen bij het verwezenlijken van uw ideeën en wensen over een nieuwe tuin, komt Elverdink Hoveniers vrijblijvend bij u langs voor een oriëntatiegesprek. In dit gesprek zullen uw ideeën, wensen en eisen besproken worden. Op basis van dit oriëntatiegesprek kan er een globale inschatting worden gemaakt. Wanneer uw ideeën en wensen in kaart zijn gebracht zijn, voegen we die samen met de expertise en creativiteit van één van onze tuinarchitecten.

Tuinontwerp in drachten

Het tuinontwerp

Van tuinontwerp naar offerte

Nadat we al uw wensen hebben geïnventariseerd worden de maten van uw tuin opgenomen. Hierna wordt via het kadaster uw woning en de exacte erfgrenzen op papier gezet. Hierna begint het denkwerk van onze ontwerper. Zo kan hij van uw situatie en wensen een perfect lijnenspel en uw droomtuin ontwerpen.

 

Van offerte tot tuinaanleg

Als we het tuinontwerp aan u presenteren lichten we dat, met voorkeur in een persoonlijke afspraak, aan u toe. Het gehele tuinontwerp wordt uitvoerig met u besproken. De afmetingen, toepassingen van elementen, hoogtes, materiaalkeuzes, lijnenspel, kleurenkeuzes en de indeling van de tuin. Wanneer u bijvoorbeeld aanpassingen heeft of een andere voorkeur dan nemen wij deze mee in de offerte die we gaan maken. Hierna wordt de offerte gemaakt waarbij per onderdeel de prijzen vermeld staan. Zo is alles transparant inzichtelijk en weet u direct wat elk onderdeel kost.

 

TuinKeur hovenier van Friesland

Elverdink hoveniers is met uitstek de TuinKeur hovenier van Friesland die van tuinontwerp tot tuinaanleg u ontzorgt en deze werkzaamheden zeer vakkundig en nauwkeurig voor u uitvoert. Elverdink Hoveniers is zeer innovatief en creatief betreffende het uitvoeren van de werkzaamheden. Ook beschikt Elverdink over een groot machinepark waarmee zij alle voorkomende werkzaamheden zorgvuldig uit kunnen voeren. Korte lijnen, daar houden ze van en ook het hergebruik van materialen is geen probleem.

Bekijk hier onze recente tuinontwerpen

Overzicht van tuinontwerpen

Regio Leeuwarden

Klik hier

Regio Beetsterzwaag

Klik hier

Regio Grou

Klik hier

Regio Ureterp

Klik hier

Regio Frieschepalen

Klik hier

Regio Groningen

Klik hier

Regio Drachten

Klik hier

Regio Tytsjerkstradiel

Klik hier

Regio Drenthe

Klik hier