Boomkwekerij Rendering

Boomkwekerij Rendering produceert en levert al sinds 1947 een breed assortiment boomkwekerij-producten aan de professionele gebruiker van groen.Hierbij zijn kwaliteit van het product,de duurzame productiewijze en zorgvuldige aflevering de centrale thema’s binnen de bedrijfsvoering.Belangrijk binnen onze teelten zijn de productie van solitairen & meerstammigen en inheemse bomen van autochtone herkomst.Tot onze klantenkring behoren groenvoorzieners, hoveniers,overheden, architecten en collega-kwekers in binnen- en buitenland.

Buiter Beton

Is een modern familiebedrijf met ruim 38 jaar kennis en ervaring op gebied van tuinmaterialen en sierbestrating o a. Tegels, gebakken stenen, natuursteen, keramiek, tuinhout en tuinverlichting. Kortom teveel om op te noemen. Vrijwel alle producten kunt u ook zien in de showtuinen met een oppervlakte van maar liefst 5500 vierkante meter.

Reuvers Buro voor Groene Ruimtes

Heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van het inrichten van groene ruimtes in de ruimste zin van het woord. In al de projecten staan de gebruikers (mens en dier) centraal in een landschap waarvan tevens de geschiedenis meestal het uitgangspunt is voor nieuwe plannen. Kortom een tijdloos plan gedragen door de bewoners van nu en later. Creatieve oplossingen in combinatie met een flinke dosis vakkennis staan borg voor een planmatige aanpak tot in detail uitgewerkt in verband met de technische uitvoering.Hun ideeën zijn niet alleen leuk op papier, maar ook realistisch en goed uitvoerbaar!

Ebben Boomkwekerij

Sinds 1862 kweken ze straatbomen ,laanbomen, parkbomen, meerstammige bomen, vormbomen, heesters, karakteristieke bomen, klimbomen, fruitbomen, beveerde bomen en klimaatbomen op een 400 ha grote kwekerij. Ebben levert beplanting voor alle groenprojecten in stedelijke en landelijke gebieden in Europa en voor particulier.

Hoekstra kraanverhuur

Kraanverhuur en Grondverzet Sjoerd Hoekstra is een kleinschalig bedrijf en verricht o.a. werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. Sjoerd Hoekstra is een zeer ervaren kraanmachinist en heeft ruime ervaring en kennis in alle voorkomende grond en tuin werkzaamheden. Het grootste online platform met hoveniers waar de consument bevestiging in zijn keuze kan vinden voor de gekozen hovenier.

In- Lite

Zonder licht geen tuin. In- Lite bied u een compleet concept aan buitenverlichting bestaande uit geintegreerde, bovengrondse- wandverlichting en spots. Voor iedere toepassing en elke sfeer is er grote keuze aan armaturen van uitstekende kwaliteit.

Lageschaar Vasteplanten

Lageschaar Vaste Planten is al meer dan 35 jaar een vaste planten kwekerij in het Gelderse Aalten en kweekt een groot sortiment vaste planten op eigen kwekerij. Wij leveren vanouds aan de professionele markt van hoveniers, grootgroenvoorzieners en gemeenten.

Linum Tuinvormgeving en advies

Is een tuinontwerp bureau, beplantingsplan en detaillering. LINUM ontwerpt en schetst plannen, die bijdragen tot het verfraaien van de ruimte rondom uw woning of bedrijf. Het is voor LINUM een uitdaging om uw wensen en ideeën te bundelen tot een passend inrichtingsplan, waarbij de identiteit van de locatie intact blijft. LINUM brengt balans in twee begrippen: tijdloosheid en identiteit. Functionaliteit, uitstraling, stijlkenmerken, architectuur, sfeer en emotie zijn medebepalend om tot een weloverwogen keuze te komen voor de inrichting van uw tuin.

ProGrasS

Gras, daar zijn we goed in! ProGrasS is een onderneming die zich onderscheiden door vakkundig advies en ondersteuning bij de dagelijkse problematiek van grasveldaanleg en – onderhoud. Sportvelden, golfbanen en openbaar groen zijn ons werkterrein. Met een groot assortiment producten van gerenommeerde leveranciers uit verschillende landen kunt u bij ProGrasS alles vinden op het gebied van grasveldonderhoud en voor ieder budget.Maar ook voor technische grond- en wateranalyses, ziektediagnose, inventarisaties en consultancy kunt u bij ProGrasS terecht. Wij staan voor een praktische, nuttige en bruikbare benadering vanuit uw situatie. Integraal onderhoud van gras, daar zijn we goed in.

Queens Grass

Verzekerd van een uitstekende grasmat! Graszoden van Queens Grass vindt u in bijna heel Europa, ook in Rusland en de Baltische landen.Onze graszoden worden gebruikt voor onder meer speelgazons, siergazons, sportvelden en golfbanen. Ook op dijken, taluds en zelfs op daken van kantoorcomplexen en parkeergarages wordt er gras van Queens Grass gebruikt.

Studio PRACHT

PRACHT is een jong bedrijf dat gerund wordt door een ambitieuze en trendbewuste Friese onderneemster. Na het behalen van de opleiding ‘Lifestyle-adviseuse’ te Amsterdam heeft zij ruime ervaring opgedaan in de omgeving en is er inmiddels al een behoorlijke portfolio opgebouwd. Daarnaast heeft ze goede contacten bij hoveniers en interieurbedrijven. Voor zowel interieur als tuin is PRACHT voornamelijk gespecialiseerd in modern/landelijke stijl. De stijl onderscheidt zich door gebruik van natuurlijke en stoere materialen, strakke lijnen en een trendy uitstraling met een oog voor de prijs/kwaliteit verhouding. Ook voor andere stijlen is voldoende kennis aanwezig om tot een inspirerend ontwerp en styling te komen. Door haar opleiding en ervaring in zowel interieur- en tuinadvies heeft ze zich goed ingespeeld op de trend om binnen en buiten met elkaar te verbinden.

Viano

Staat voor een breed assortiment organische meststoffen bestemd voor hoveniers, kwekers. Viano is een ” groen “bedrijf wat gebruik maakt van een degelijke selectie van organische grondstoffen.

Wood Vision

Inspireren, innoveren en trendzetter op het gebied van tuinhout. Daarom ontwikkelen en produceren we het beste en mooiste tuinhout om lekker buiten te kunnen leven. Jaarlijks komen we met nieuwe producten en toepassingen. Zodat u volop kunt genieten van de nieuwe trends op het buitenleven.