Spa’s

Spa.

Haal het maximale uit jouw tuinervaring met een op maat samengestelde spa! Wij bieden een uitgebreide selectie aan verschillende spa’s die aan al jouw wensen voldoen.

Heb je beperkte ruimte in je tuin of verlang je naar een spa die perfect past op een specifieke plek? Bij ons kun je jouw droomspa volledig op maat samenstellen! Kies uit verschillende opties en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Ontspan, revitaliseer en geniet – het is allemaal mogelijk, direct bij jou thuis!

Onze op maat samengestelde spa’s zijn het toppunt van vakmanschap en luxe. We combineren geavanceerde technologie met hoogwaardige materialen om je de ultieme spa-ervaring te bieden. Geniet van verwarming tot 40 graden Celsius, krachtige jets en verkwikkende bubbels voor een heerlijke massage. Bovendien kun je de spa aanvullen met opties zoals lichttherapie, zodat je optimaal kunt ontspannen.

Wil je een spa die perfect bij je gezinssituatie past? Kies dan uit ons diverse aanbod van spa’s met verschillende afmetingen en indelingen. Ga voor een ruimere spa voor 5 tot 7 personen, of kies een knusser model voor 2 of 3 personen.

Maak jouw spa-ervaring nog completer met onze extra opties. Kies voor sfeervolle ledverlichting, hoogwaardige Bluetooth speakers voor muzikaal genot, of integreer Wifi-functionaliteit, zodat je de spa gemakkelijk kunt bedienen met je smartphone of tablet.

Als dealer van Wellness Tuinier zijn we trots op ons uitgebreide assortiment van spa’s van topkwaliteit.

Kies uit onze Aqualife line voor duurzame spa’s geschikt voor het hele gezin, onze Premium line voor goed afgewerkte en therapeutische spa’s, of ga voor de ultieme luxe met onze Exclusive line, de meest verfijnde spa’s die momenteel in Europa verkrijgbaar zijn.

Ga voor de ultieme ontspanning en verrijk jouw tuin met een op maat.

Offerte of meer informatie?

Neem vandaag nog contact met ons op via het onderstaande formulier, en samen zullen we uw tuin omtoveren tot een exclusieve oase van rust en verfrissing. Laat je zintuigen prikkelen en maak de tuin het centrum van ontspanning en plezier voor familie en vrienden.

Wij kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen in de wereld van pure ontspanning en luxe!

5 + 4 =