Tuinaanleg bij een woning in Drachten

Bij een onder architectuur ontworpen woning werd Elverdink Hoveniers ingeschakeld voor de tuinaanleg. Na eerst een tuinschets gemaakt te hebben is deze uitgewerkt tot een schitterend tuinontwerp. De antraciet red cedar planken van de woning komen terug in de tuin als bouwkundige elementen. Alle bouwkundige elementen zijn net zoals de woning met zink afgewerkt. Vanuit de keuken en woonkamer ontstaat een mooie zichtlijn in de tuin met als eindpunt een Red cedar wandelement met zinken uitlopen in de vijver. De zichtlijn wordt versterkt door mooie meerstammige bomen welke een enorme bijdrage leveren aan de gehele tuin. De stoere robuuste Lariks Douglas pergola met zonnedoek geeft sfeer en beschutting tijdens het loungen. Rondom de walnoot bomen zijn zitbanken opgenomen. De walnoten en de oude nostalgische fruitbomen versterken de gehele tuin. De natuurlijke poel welke omkleed is met groot hoefblad en knotwilgen wat beiden een natuurlijke uitstraling geeft. De looppaden van gebakken waaltjes zijn opgesloten door metaalstrips wat in perfectie uitgedacht is. Met een afstandsbediening kan de klant vanuit de woning de vijverpomp aanzetten welke sfeer verhogend is. S’avonds als het donker word, wordt de tuin sfeervol uitgelicht met de in-lite tuinverlichting.

Modern landelijke tuin, tuinaanleg door Elverdink Hoveniers