In-Lite Tuinverlichting achtertuin Earnewald

Als het s ’avonds donker wordt heeft uw tuin minder uitstraling. Veel mensen weten niet hoe mooi een tuin kan zijn als deze uitverlicht is. Elverdink Hoveniers adviseert zijn klanten om In- Lite tuin verlichting op te nemen in uw tuin. De tuin verlichting zorgt voor veel sfeer in uw tuin. Nu uw tuin uitverlicht is geniet u ook als het donker is van uw tuin.
Ook heeft het een preventieve werking, als u s’ avonds thuis komt is uw tuin uitgelicht zodat u veilig via het pad naar de woning kunt lopen. Een mooi bijkomend effect is dat uit diverse onderzoeken blijkt dat ongewenste gasten licht niet prettig voelen bij uitverlichtte tuinen.

Zo zijn de bomen in deze achtertuin vanaf onder uitgelicht met een Scope van slechts 4,5 Watt. Het looppad is uitgelicht met tuin verlichting welke dezelfde afmeting heeft als gebakken waaltjes. Zo is de tuin subtiel uitverlicht en heeft de tuin in de donkere wintermaanden een geweldige uitstraling. In-lite tuin verlichting werkt op 12 Volt, doormiddel van een trafo kunt u de verlichting makkelijk bijstellen, de licht- donker sensor schakelt automatisch de verlichting aan.