Tuinontwerp Leeuwarden

Dit tuinontwerp is gemaakt voor een tuin aan het water in het centrum van Friesland. In de stad Leeuwarden is deze tuin gelegen. Een tuin met veel diversiteit en exclusieve elementen. Comfort is een belangrijk aspect in deze tuin.

De pergola’s in de tuin zijn sfeermakers en geven de tuin diepte en hoogte waardoor de beleving in de tuin beter tot zijn recht komt. De houten plankieren van Lariks Douglas hout worden gemaakt als zitbank zodat de klant hier met een paar kussens heerlijk op kan vertoeven in eigen tuin.

Ook is er ruimte gelaten voor een verhoogde strakke moderne vijver met zinken bekleding. De vijver wordt gemaakt op de hoek van het terras. Op deze manier kan de klant naast de vijver zitten. Alleen het geluid al van het stromende water en de natuurlijke en levendige factoren die en vijver met zich meebrengt geven u alle rust om te genieten.

Aan het water wordt een terrasvlonder gemaakt in de vorm van een halfvolle maan. Op de terrasvlonder komt een loungeset zodat deze familie ook aan het water kan relaxen. Een terrasvlonder was een pre namens de familie. De ronde vormen zorgen ervoor dat de tuin een natuurlijke uitstraling krijgt.

Voor de kippen wordt er een kippenhok met buitenren gemaakt. Aan de zijkant van de tuin wordt een klimhut gebouwd voor de kinderen zodat zij prachtig kunnen spelen in eigen tuin.