[masterslider id=”9″]

 

Moderne stadstuin
In de wijk Techum in Leeuwarden hebben we een schitterend tuinontwerp gemaakt voor een moderne stadstuin. De lange houten loungeset is een blikvanger in deze achtertuin. Achter de loungeset komt een betonnen bloembak welke rondom grijs gestuct is. De bloembak wordt afgewerkt met Oudhollandse randafwerking. De verharding wordt in twee hoogte niveaus aangebracht. Zo is het middelste gedeelte van de tuin 20 cm lager, dit geeft een heel bijzonder effect aan de tuin. De pergola’s zorgen voor hoogte en diepte in de tuin. Voor en achter de loungeset worden 3 bomen aangebracht. De waterdrinkschaal zorgt voor veel natuur in de tuin. De achtertuin wordt voorzien van In-lite tuinverlichting. De stadse voortuin krijgt met leilindes een stads karakter. Het is s’avonds heerlijk om lekker bij zonsondergang in de voortuin te zitten.