Tuinontwerp in Drachten – Slingehof

Elverdink Hoveniersbedrijf heeft de opdracht gekregen om een tuinontwerp te maken voor een tuin in Slingehof, Drachten.

Sterk tuinontwerp Slingehof

Een strakke stoere woning voor een jong gezin met kinderen, daar hoort dus een sterk ontwerp bij. De 2 bij 2 meter grote strakke grijze betonplaten worden in de oprit verwerkt. Deze worden afgewisseld met een gebakken dikformaat steen in de kleur bruin. Vanaf de voordeur worden stroken van 50 bij 200cm verwerkt. Aan weerskanten van de tuin worden U elementen verwerkt. Hier wordt de grond glooiend achter verwerkt. De tegels scheiden het gras en de borders in de voor- en zijtuin.

Moderne uitstraling

Robuuste pergola,s versterken de zijkant van de woning.. De lounge zitbanken maken de tuin compleet. Dit geeft het geheel dus een stoere en moderne uitstraling. De hagen die vanaf beide zijkanten in de tuin lopen zorgen voor meer spanning en diepte. Naast de hagen geven ook de meerstammige bomen  deze tuin direct meer volume. Aan de waterkant wordt een vlonder gerealiseerd waardoor er heerlijk bij het water gezeten kan worden. Naast de woning wordt een strakke onder architectuur ontworpen carport gerealiseerd. Deze carport wordt voorzien van twee bergingen.

Conclusie: tuinplan compleet voor een mooie moderne en stoere tuin in Slingehof Drachten.

Ook op zoek naar een mooi tuinontwerp?

Uw tuin is het verlengstuk van uw woning

Een tuin is onderdeel van ons huis en daarmee een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is van belang dat we ons er prettig voelen. Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp voor uw situatie? Of bent u opzoek naar iemand die uw ideeën in een ontwerp om kan zetten? Dan bent u bij Elverdink Hoveniers aan het juiste adres. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Om u te helpen bij het verwezenlijken van uw ideeën en wensen over een nieuwe tuin, komt Elverdink Hoveniers vrijblijvend bij u langs voor een oriëntatiegesprek. In dit gesprek zullen uw ideeën, wensen en eisen besproken worden. Op basis van dit oriëntatiegesprek kan er een globale inschatting worden gemaakt. Wanneer uw ideeën en wensen in kaart zijn gebracht kunnen wij een tuinontwerp voor u maken.

Meer weten over tuinontwerpen en de procedure? Lees dan verder: Tuinontwerp Friesland.