Tuinontwerp Grou

Op basis van wensen en behoeften van de klant is een tuinontwerp gemaakt voor deze tuin in het mooie Grou. De ruime tuin is opgedeeld in een functionele omgeving met een oprit van Zweedse graniet met wandelen paden van gele waaltjes naar de voordeur en parkeervakken voor de auto’s. Het tweede en andere gedeelte van de tuin is getekend in de trend van een landschappelijke en natuurlijke uitstraling met veel groen, beplanting en bomen. In dit gedeelte staat een natuurlijk vijver met allerlei vijver- en taludbeplanting. Naast de vijver staat een overkapping met daarin en omheen terrastegels waar de klant op kan genieten van de tuin. Vanaf dit terras is een loopvlonder van hout getekend waar de klant om de vijver kan lopen. Bij de entree van de tuin zijn twee bomen getekend met een statig karakter. Liriodendrons zijn hiervoor een prachtig voorbeeld om hier te planten.