Tuinaanleg Leeuwarden – Stadstuin

Elverdink Hoveniers ie gevraagd voor tuinaanleg Leeuwarden. Voorafgaand aan de aanleg bespreken we eerste de wensen, welke we uitwerken naar een tuinontwerp. Tussen deze authentieke woning en de moderne onder architectuur ontworpen garage – bijgebouw heeft Linum een geweldig passend tuinontwerp gemaakt.

Bestrating tuinaanleg Leeuwarden

De oude gebakken waaltjes liggen in een geweldig mooi patroon wat de verbinding is tussen woning en bijgebouw. Het pad snijd in de Oudhollandse 100×100 tegels. In de betonnen terras zijn twee uitsparingen gemaakt waar rode en zwarte siergrassen in schitteren.

Elementen tuin Leeuwarden

De bijzondere ijzeren pergola wordt begroeid met blauweregens. Het formaat van 100×100 komt terug in beplantingvakken. De randafwerking van de border is van cotenstaal wat een geweldig mooi effect geeft met de beplanting. De lamellenwand geeft vanuit de woning een geweldig mooi contrast, in de wand zijn twee houtvakken vrijgehouden waar openhaardhout in opgeslagen wordt wat gebruikt wordt voor de Cortenstaal buitenhaard. Voor deze tuinaanleg in Leeuwarden heeft Elverdink Hoveniers alle materialen over het bijgebouw door de lucht heen af en aangevoerd.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe tuin?

Een mooie aangelegde tuin begint met een goed ontwerp! Nadat er een tuinontwerp gemaakt is, kunt u de tuinaanleg overlaten aan Elverdink Hoveniers. Tijdens het aanleggen van uw tuin komt kwaliteit op de eerste plaats. Het ontwerp wordt tot in detail omgezet in een prachtige tuin. Met onze machines en ervaring klaren wij die klus wellicht in een fractie van de tijd die u daar zelf voor nodig had. En dan kan het echte werk beginnen: de tuinaanleg.

Elverdink Hoveniers helpt graag mee aan uw tuinplezier!
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken: 0511-521804