Tuinaanleg project de Tuije Garijp

Deze tuin is aangelegd aan de Tuije Garijp. Deze moderne tuin is voorzien van strakke lijnen in de vorm van tegelpaden, tegelterrassen en een vlak gestucte vijver die een prominente plek inneemt. De oudhollandse tegels in combinatie met de beplanting zorgen voor een bijzonder effect. De strakke wit gestuukte wand met waterloop achter de spiegelvijver zorgt voor een speelse combinatie in de tuin.

Bomen en onderhouds arm

De meerstammige Amelanchier lamarckii gaan met de jaren een paraplu vormen voor de onderbeplanting. De wens was een onderhoudsvrije tuin. Daarom hebben we gezorgd dat de borders onderhoudsarm zijn. Dit hebben we gerealiseerd door meer planten per m2 aan te planten. Hierdoor ontstaat een dichte plantengroei en daarmee is er minder ruimte voor onkruid. In één van de gazonnen zijn staptegels aangelegd die het pad naar het hok functioneel maken. Daarmee wordt het natuurlijke karakter van de tuin gewaarborgd. De siergrassen in combinatie met de ijzerhaard en sieruien zorgen jaarrond voor een geweldig mooi effect. De twee grijsbladige treur sierperen geven een bijzonder effect achter het muurtje met beekloop.

Impressie van de tuin: 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe tuin? 

Een mooie aangelegde tuin begint met een goed ontwerp! Nadat er een tuinontwerp gemaakt is, kunt u de tuinaanleg overlaten aan Elverdink Hoveniers. Tijdens het aanleggen van uw tuin komt kwaliteit op de eerste plaats. Het ontwerp wordt tot in detail omgezet in een prachtige tuin. Met onze machines en ervaring klaren wij die klus wellicht in een fractie van de tijd die u daar zelf voor nodig had. En dan kan het echte werk beginnen: de tuinaanleg

 

Elverdink Hoveniers helpt graag mee aan uw tuinplezier!
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken: 0511-521804