Moderne boerderijtuin Garyp

Bij ons in re regio hebben we relatief veel boerderijen. Het is altijd weer een leuke uitdaging om voor deze relatief grote tuinen aan de slag te mogen. Dit keer was de wens een moderne boerderijtuin in Garijp.

De tuin

Deze moderne boerderijtuin is opgemaakt uit strakke lijnen met prachtige landschapselementen. De gebakken dikformaat bestrating in combinatie met Oudhollandse tegels geeft sfeer en uitstraling aan de verharding. Onder de gootrand zijn Nidagravel platen aangebracht, welke afgevuld zijn met gebroken grind en onderbroken worden door hortensia’s.

Erfafscheiding en aankleding

Door de strakke lijn wordt op de zijkant van de woning versterkt door dikke stoere pergloga,s. Rondom de woning zijn beuken hagen aangeplant om zo de tuin te omlijsten en de overgang aan te geven naar het weiland. Voor de woning zijn twee oude knotlinde’s aangeplant. De zuilbomen versterken het pad naar de voordeur. In de tuin zijn meerdere bomen aangeplant die de woning en tuin aankleden. De borders zijn onderhoudsarm aangeplant, meer bloei en minder onderhoud. In het gazon zijn enkele fruitbomen aangeplant.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe tuin?

Een mooie aangelegde tuin begint met een goed ontwerp! Nadat er een tuinontwerp gemaakt is, kunt u de tuinaanleg overlaten aan Elverdink Hoveniers. Tijdens het aanleggen van uw tuin komt kwaliteit op de eerste plaats. Het ontwerp wordt tot in detail omgezet in een prachtige tuin. Met onze machines en ervaring klaren wij die klus wellicht in een fractie van de tijd die u daar zelf voor nodig had. En dan kan het echte werk beginnen: de tuinaanleg.

Elverdink Hoveniers helpt graag mee aan uw tuinplezier!
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken: 0511-521804