Uw wensen staan centraal bij het ontwerp

Het is voor ons altijd leuk om nieuwe tuinen aan te mogen leggen. We komen in contact met nieuwe mensen en nieuwe wensen. In dit geval waren er veel wensen. De stijl die de mensen aansprak was modern en strak. Daarnaast was de tuin gesitueerd in de stad. Dus we hadden te maken met een stadstuin. Het betrof een gezin met kinderen. Daarom moest er een kindvriendelijke tuin komen. Kortom, een leuke nieuwe uitdaging voor Elverdink Hoveniers. Ditmaal in Leeuwarden. 

 

Ben jij benieuwd hoe het proces van idee tot tuinontwerp gaat? Lees hier meer informatie.

Tuinaanleg Leeuwarden

In deze stadstuin is met alle wensen van de klant rekening gehouden, een antraciet kunststof vlonderterras om heerlijk op te loungen welke omlijst is door leibomen die voor privacy en beschutting zorgen. Het terras is gemaakt van Oudhollandse 80×80 tegels welke gevoegd zijn. Voor de kinderen is er een speelgazon en een speelhoekje opgenomen. De hortensia,s zorgen gedurende de zomer voor veel bloei. Tevens zijn er enkele bakken opgenomen waarin groente en fruit gekweekt wordt door de kinderen. Zijkant en voortuin is onderhouds arm gemaakt, hier zijn Nidagravel platen verwerkt welke gevuld zijn met grind zodat je niet wegzakt in het grind, de Buxus versterkt de klassieke uitstraling van de woning. De oprit is gelegd met strakke Onyx gebakken dikformaat. Om de hoge gevel van de woning te doorbreken zijn speciale RVS beugels en draden bevestigd waar Wisteria sinensis Prolific geplant zijn, een lust om na te kijken.

Impressie kindvriendelijke tuin

Onderstaand een impressie van de kindvriendelijke stads tuin in Leeuwarden.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe tuin?

Een mooie aangelegde tuin begint met een goed ontwerp! Nadat er een tuinontwerp gemaakt is, kunt u de tuinaanleg overlaten aan Elverdink Hoveniers. Tijdens het aanleggen van uw tuin komt kwaliteit op de eerste plaats. Het ontwerp wordt tot in detail omgezet in een prachtige tuin. Met onze machines en ervaring klaren wij die klus wellicht in een fractie van de tijd die u daar zelf voor nodig had. En dan kan het echte werk beginnen: de tuinaanleg.

Elverdink Hoveniers helpt graag mee aan uw tuinplezier!
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken: 0511-521804